Glaskunst

Glaskunst gemaakt door Tonnie Peters.

Glaskunst gemaakt door Tonnie Peters

Middels de fusing techniek, zandstralen en de brandschilder techniek, kan in principe aan alle wensen worden voldaan. Dit in combinatie met glas in lood en/of tiffany.

Glas Fusing

Glasfusing is een techniek die in de glaskunst wordt gebruikt waarbij stukjes of repen glas van dezelfde of verschillende kleuren samengevoegd worden door ze gedeeltelijk te versmelten. Glasfusing biedt zo ook de mogelijkheid om de verschillende kleuren van glasdelen met elkaar te laten vervloeien of te vermengen. Zelf maak ik veel gebruik van vensterglas dat ik recycle tot objecten met kleur poeders erin verwerk.

Een tastbare herinnering 

Een tastbare herinnering aan uw overleden dierbare, in overleg gemaakt naar uw wensen. Een beetje van crematie as wordt verwerkt in een  mooi, door de klant gekozen , gemaakte tastbare herinnering. De as van uw dierbare kan verwerkt worden in  bv. een mooie schaal/ een object met een gebrandschilderd toepasselijke afbeelding , afgewerkt met glas in lood, in bijpassende standaard / een raamhanger van glas in lood enz.